Medical Bike

De medical bike, ofwel ambulancefiets, is momenteel een opkomend fenomeen in Nederland. De medical bike is een mountainbike, speciaal ontworpen voor medische hulpverlening. Wij beschikken over twee typen medical bikes, nl.:

Type 1
Deze medical bike beschikt over twee robuuste koffers met een complete A.L.S.-uitrusting (Advanced Life Support), vergelijkbaar met de uitrusting van een ambulance; deze uitvoering is zeer geschikt voor (medische) organisaties met een verpleegkundige ondersteuning. Dit type is door zijn basisuitrusting inzetbaar als ambulancefiets.

Type 2
Deze medical bike beschikt over twee koffers met een complete EHBO  uitrusting; zoals een AED (Automatische Externe Defibrillator) en een complete A verbanduitrusting.

Werkgebied

De medical bike is vooral geschikt om ingezet te worden voor hulpverlening met een uitgestrekt werkgebied, op grote evenementterreinen, in drukke winkelstraten en op braderieŽn.

Hulpverleners
Onze medical bikes / Ambulance fietsen zijn beschikbaar voor gebruik door uw eigen hulpverleners. U huurt dan alleen een medical bike, inclusief uitrusting. Medical Service kan echter ook hulp bieden door de inzet van onze eigen professionals. U bent dan verzekerd van vakkundig opgeleide medische hulpverleners, die zijn getraind om, met inachtneming van hun eigen veiligheid en die van het publiek, de medical bike effectief te gebruiken als hulpverleningsvoertuig.

Twijfelt u eraan of de medical bike aansluit op uw evenement, neem dan gerust contact met ons op.
           
Donwload hier de folder!

 
Medical Unit / EHBO Unit
De medical unit is een mobiele eerstehulppost die op elk terrein kan worden geplaatst. Onze units kunnen worden gebruikt voor zowel EHBO- als A.L.S.- zorg (Advanced Life Support). Relevant voor EHBO-zorg is vooral de ruime voorraad aan verbandmaterialen die voor direct gebruik aanwezig is.
>> LEES VERDER
Medical Bike
De medical bike, ofwel ambulancefiets, is een mountainbike, speciaal ontworpen voor medische hulpverlening. De medical bike is vooral geschikt om ingezet te worden voor hulpverlening met een uitgestrekt werkgebied. >> LEES VERDER
Medical Rent
Onze afdeling Medical Rent biedt u diverse professionele medische hulpverlenings / EHBO producten te huur aan
>> LEES VERDER


Medical Service  -  Ambu Bike  -  Medical Unit  -  Ambulance Service  -  Rent  -  Contact
Medical Service - Tel: 0183-506151 - info@medical-s.nl
Vierlinghstraat 57A - 4251 LC - WERKENDAM