Medical Unit

De medical unit is een mobiele eerstehulppost die door ons op elk terrein kan worden geplaatst. Onze units zijn voorzien van een uitgebreide EHBO-uitrusting, verrijdbare brancards en AEDís (Automatische Externe Defibrilatoren), zodat de bezoekers van uw evenement voorzien kunnen worden van onmiddellijke en professionele eerste hulpverlening (EHBO) ter plaatse. Het unieke aan onze units is dat deze gebruikt kunnen worden voor zowel EHBO- als A.L.S.-zorg.

De Medical / EHBO units zijn volledig uitgerust en voorzien van o.a.

- Airconditioning
- Eigen verlichting en stroomvoorziening
- Noodaggregaat
- Stromend water
- Keukenblok

Voor de A.L.S.-zorg is in alles voorzien, o.a.:
- PatiŽntmonitoren
- Zuurstofvoorziening
- Manual Override Defibrillator


Relevant voor EHBO-zorg is vooral de ruime voorraad aan verbandmaterialen die voor direct gebruik aanwezig is. Voor het publiek zijn de medical units door hun opvallende kleur meteen herkenbaar als voorziening voor medische hulp.
Uitzonderlijk aan onze medical units is het feit dat deze bijzonder gemakkelijk te verplaatsen zijn, en dat de units aan de zijkanten uitgeschoven kunnen worden, waardoor de werkruimte aanzienlijk vergroot wordt.

De medical / EHBO unit is bijzonder geschikt voor gebruik in combinatie met onze medical bikes. Deze behoren dan ook standaard tot de uitrusting. U kunt hierbij uw eigen hulpverleners inzetten, of de inzet van onze professionals benutten.
          
Donwload hier de folder!


 
Medical Unit / EHBO Unit
De medical unit is een mobiele eerstehulppost die op elk terrein kan worden geplaatst. Onze units kunnen worden gebruikt voor zowel EHBO- als A.L.S.- zorg (Advanced Life Support). Relevant voor EHBO-zorg is vooral de ruime voorraad aan verbandmaterialen die voor direct gebruik aanwezig is.
>> LEES VERDER
Medical Bike
De medical bike, ofwel ambulancefiets, is een mountainbike, speciaal ontworpen voor medische hulpverlening. De medical bike is vooral geschikt om ingezet te worden voor hulpverlening met een uitgestrekt werkgebied. >> LEES VERDER
Medical Rent
Onze afdeling Medical Rent biedt u diverse professionele medische hulpverlenings / EHBO producten te huur aan
>> LEES VERDER


Medical Service  -  Ambu Bike  -  Medical Unit  -  Ambulance Service  -  Rent  -  Contact
Medical Service - Tel: 0183-506151 - info@medical-s.nl
Vierlinghstraat 57A - 4251 LC - WERKENDAM
medicalunit05
medicalunit04
medicalunit03
medicalunit02
medicalunit01